MERSİN / YENİŞEHİR - 50.Yıl Gökçeller İlkokulu

Mrt

Çanakkale, 109 sene önce canlarını hiçe sayarak kahramanca verilen mücadeleye, imanın, fedakârlığın ve azmin zaferine şahitlik etmiştir.  Çanakkale'yi geçilmez kılan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı uğruna cephede günlük öğünlerini üzüm hoşafı ve kuru ekmekle geçirerek şehit olan ecdadımızı minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan ''Çanakkale Zaferi Destanı'' Türkiye Cumhuriyeti var oldukça her 18 Martta hatırlanacak ve kadın, erkek, yaşlı, genç demeden bağımsızlık mücadelesi için canlarını veren aziz şehitlerimizin emaneti olan bu kutsal topraklar muhafaza edilecek şehitlerimizin aziz hatıraları gururla yâd edilecektir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü Kapsamında Okulumuzda İstiklal Marşımızı Ezbere En iyi Okuma Yarışması Yapıldı. Katılan Tüm Öğrencilere Katılım Belgesi, Dereceye Giren Öğrencilerimizede Madalya Verilerek Ödüllendirildi.

Kas

Bu güzül Günde Bizi Yanlız Bırakmayan Muhtarımız Nergiz ÖZCAN' a Kıymetli Velilerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

10 KASIM 2023 ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI

Kas

Öğrencilerimiz Kültürün İzinde Mersin Projesi Kapsamında CNR Mersin Kitap Fuarını Ziyaret Etti.

Kas

Bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri hakkında öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Kas

Tüm dünyaya örnek olmuş bir kurtuluş mücadelesinin ardından ve büyük zorluklarla ilan edilmiş Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını geride bırakıyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimize gazilerimize, o büyük mücadeleyi verenlere, Cumhuriyetimizin kurulmasına, gelişmesine, kalkınmasına emek veren herkeze bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulunu yaptık. Toplantıya katılan  tüm velilerimize teşekkür eder, yeni seçilen yönetim kurulunada başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi Programı Kapsamında Deprrem Tatbikatı Yapıldı

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen 4 Ekim Hayavanları Koruma Günü Programının Hazırlanmasında Emeği Geçen Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize, Velilerimize ve Bu Programa Katılarak Bizleri Onurlandıran Şube Müdürümüz Adem SEZER ve Okul Müdürlerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

İlköğretim Haftası Çoşkuyla Kutlandı.

Öğrencilerimize Çocuk Hakları Teknoloji Bağımlılığı Eğitimleri Verildi

23 NİSAN 2022 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI YAPILDI