MERSİN / YENİŞEHİR - 50.Yıl Gökçeller İlkokulu

MİNİK ÇEVRECİLER E-TWINNING PROJEMİZ

MİNİK ÇEVRECİLER E-TWINNING PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR

11-06-2021

Minik Çevreciler (Tiny Ecologists)

Öğretmen adı:  Dilek GÖKALP

Proje Yaş Aralığı :  6-10

Katılımcı Ülkeler: Türkiye, Romanya,Polonya, Hırvatistan, İtalya,Ürdün, Bulgaristan,Gürcistan,İspanya

Proje Özeti: Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevre bilinci, geri dönüşüm ve yenilenebilir enerji kayanakları konularında farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Projemiz Mart-Haziran 2021 tarihleri arasında yürütülmektedir. Ağaç dikimi, geri dönüşüm malzemelerinden zeka oyunları, kıyafet ve çanta tasarlama; kelime bulutları oluşturmak, yel değirmeni vb.proje etkinlikleriyle çocuklarda çok erken yaşta çevre bilinci ve kaynakların sonsuz olmadığı bilincini kazandırmak, beklenen sonuçlardır.

Okulumuz öğretmenlerinden Dilek GÖKALP' in ortak olarak yer aldığı ''Minik Çevreciler (Tiny Ecologists)'' adlı eTwinning projesi 9 ortak dost ülkenin proje çalışmasıdır. Projemiz Mart2021 de başlayıp Haziran 2021 tarihinde sonlandırılacaktır.

11-06-2021

Yayın: 11.06.2021 - Güncelleme: 11.06.2021 11:15 - Görüntülenme: 225